Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Кметът на Община Тополовград г-н Божин Божинов поздравява жителите и гостите на общината по повод Великденските празници.


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Възкресение Христово е един от големите празници в християнската общност. Празник, който връща вярата в доброто, в чудото, в духовните ценности.

Тази година той отново ще е по-различен. Ще го посрещнем в условията на епидемичната обстановка,белязана от мерки и ограничения с цел запазване живота и здравето на хората. Трудно е… Необичайно е…

Но нека се обърнем към посланието на празника, свързано със силата и тържеството на живота, духа и вярата. Да погледнем назад и си припомним, че през подобни изпитания са минавали и други поколения преди нас. Така, преосмисляйки случващото се, да проявим мъдрост. Да изпълним сърцата си с любов и щедрост.

В очакване на Христовото Възкресение Ви пожелавам да не губите надеждата, искрата и вярата, които ни правят по-човечни, по-състрадателни и по-добри. Нека се уповаваме на семействата си, на близките си! Да отворим душите си за разбирателство и милосърдие!

Убеден съм, че заедно ще се справим с изпитанията, като съхраним себе си, нашия дом, народа си!

Честит празник!